Vanzelfzaamheid

Vanzelfzaamheid

Vanzelfzaamheid is een locatieproductie dat podiumkunstfilmmuziekbeeldende kunst en het ritueel van samen eten, mengt tot een totaalbeleving.

Het is een samenwerking tussen Theater StapDeRUIMTEOogstVzw Special Art Foundation en beeldend kunstenaars Bart Vankrunkelsven en Lebuïn D’Haese.

Samen zoeken ze naar bijzondere locaties die de potentie hebben om het bevreemdende van deze productie te versterken. De locatie wordt meteen ook een medespeler waar de anderen rekening mee moeten houden. Het scenario van de avond past zich aan aan de ruimte waar ‘vanzelfzaamheid’ zich afspeelt.

Vanzelfzaamheid is geen productie die toelaat om in een brochuretekst omschreven te worden. Er wordt dan ook niet echt een verhaal vertelt, het verhaal wordt beleefd door de deelnemers.

Wie een ticket koopt voor deze productie heeft een toegangsbewijs voor een bijzondere ervaring die zeker een indruk zal nalaten en misschien zelfs de aanleiding zou kunnen zijn tot nieuwe inzichten.

Op 15 en 16 maart kan ‘vanzelfzaamheid’ beleefd worden in het kasteel Wissekerke te Bazel, een locatie die een meer dan volwaardige medespeler kan genoemd worden voor ‘vanzelfzaamheid’.

De beleving begint stipt om 19 uur en reserveren is, o.a. door het beperkt aantal mogelijke deelnemers, zeker noodzakelijk.

Vanzelfzaamheid is een voorstelling die alle zintuigen voedt.

Prijs: €20 per persoon